Bestellen & verzending

Levertijden

De levertijden van onze producten verschillen. Wanneer wij iets speciaal voor jou maken, variëren de levertijden van 6 tot 8 weken. Dit is bijvoorbeeld het geval bij de matrassen en bedden. Voor de andere producten geldt dat deze binnen 1 tot 2 weken bij je thuis zijn. Specifieke informatie over levertijden vind je in onze webshop bij het product (in productomschrijving).

Zendingen binnen Nederland

Voor post wat door de brievenbus past, rekenen wij €3 aan verzendkosten. Voor pakketpost tot €250 brengen wij €7 in rekening. Via een Track-and-trace code kan de voortgang van de bezorging bijgehouden worden. Helaas is het volgen van de bestelling niet mogelijk, wanneer de bestelling via briefpost is verzonden. Boven de €250 rekenen wij geen verzendkosten voor zendingen binnen Nederland. Voor het transport en de bezorging van deze bestellingen werken we samen met onze transporteur Huisman. Hij brengt onze producten [indien gewenst] naar de slaapkamer. Huisman zal contact opnemen om een bezorg-afspraak te bespreken. In hun bevestigingsmail staan hun contactgegevens en verdere informatie over het bezorgen. Deze gegevens komen ondermeer van pas in geval je een bezorging wilt verplaatsen.

Zendingen buiten Nederland

Wij leveren momenteel alleen in België en Duitsland. Voor orders onder €250 rekenen wij €10. Voor orders boven €250 rekenen wij een standaardtarief van €75. Woon je buiten Nederland, België of Duitsland en wil je een bestelling plaatsen via onze webshop? Wij horen graag van je via hello@loof.nl of +31 (0) 75 772 92 16 (tijdens kantooruren) om je wensen te bespreken.